Palvelut

HUONEKALUJEN SUUNNITTELU, VALMISTUS JA MARKKINOINTI

Kotimaiseen huonekalumallistoomme kuuluu huonekaluja ja piensisustustuotteita. Valmistamme kaikki tuotteemme Lahden tehtaallamme tarkoin valituista raaka-aineista.
Mallistoomme kuuluu pöytiä, säilytyskalusteita ja erilaisia kodin pienesineitä. Tuotteita voi tilata suoraan meiltä sekä jälleenmyyjiltämme. Vuoden 2020 katalogiin voit tutustua täällä. Tarkempia tietoja huonekaluista ja piensisustustuotteistamme löydät täältä.


PROJEKTIKALUSTUKSET

Suunnittelemme ja valmistamme asiakkaillemme projektikalustuksia tilaan sopiviksi. Työ tehdään aina yhteistyössä asiakkaan kanssa ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Projektikohteita voivat olla yksityiskodit, julkiset rakennushankkeet, mediatalot, ravintolat, museot, myymälätilat, messukokonaisuudet ym.

Esimerkiksi keittiötä suunnitellessa teemme ensin maksullisen konsultointi ja suunnittelukäynnin, jonka jälkeen voimme arvioida projektin laajuuden ja antaa kirjallisen tarjouksen. Kauttamme saa kalusteisiin tarvittavat mekanismit, valot, altaat ja hanat. Neuvomme sopivimpien materiaalien käyttöön aina budjetin ja toiveiden mukaisesti. Kuvia toteuttamistamme projekteista löytyy täältä.


MUOTOILUPALVELUT

Muotoilupalveluihimme kuuluu tuotemuotoilu ja tuotteen valmistuksessa tarvittava projektin hallinta. Toisin sanoen voimme suunnitella yrityksenne tarpeisiin sopivan tuotteen ja valmistaa sen. Näiden lisäksi voimme toteuttaa tuotemerkkiä/tuotetta tukevia ja myynninedistämiseen tarkoitettuja messu- ja myymälärakenteita.


HUONEKALUTEOLLISUUDEN ALIHANKINTA

Valmistamme alihankintana huonekalujen komponentteja ja kokonaisia tuotteita. Voimme tarjota komponentit / tuotteet pintakäsiteltyinä tai puuvalmiina. Maalaamossamme onnistuu suurempienkin komponenttien pintakäsittely. Voit tarkastella referenssejämme täältä.