HIDE valaisin

HIDE on tyylikäs katseenvangitsija, joka sopii niin koteihin, kuin julkisiinkin tiloihin.

Sola -Seinähylly


Sola on minimalistinen seinähylly, joka sopii käytettäväksi yksittäin tai sarjana.
Tuotetta valmistetaan mustana ja valkoisena.

Turn -hylly


Turn –hylly on kodin monipuolinen ja funktionaalinen seinähylly. Hylly mahdollistaa kauniin esillepanon viherkasveille, sisustusesineille ja erilaisille asetelmille. Turn –hyllyistä voi rakentaa rytmikkäitä kokonaisuuksia kodin eri huoneisiin.

Kiekko –seinäkello

Kiekko –seinäkello on ajaton ja tyylikäs skandinaavisen muotoilun esimerkkitapaus. Kiekko –seinäkello on valmistettu koivusta, sen kellotaulu ja taustapuoli on laminoitu korkealaatuisella laminaatilla.

Kiekko –seinäkello, suede

Kiekko –seinäkello on ajaton ja tyylikäs skandinaavisen muotoilun esimerkkitapaus. Kiekko –seinäkello suede –pinnalla on tyylikäs ja hienostunut vaihtoehto; saatavilla vaalean harmaana ja sinisenä.

Syli -seinäkoukku


SYLI -seinäkoukku on suomalaisesta koivuvanerista valmistettu sisustus- ja käyttötuote. Ripustimena toimimisen ohella se on kaunis lisä sisustukseen. Seinäkoukkua valmistetaan mustana ja valkoisena.

Kaari -peili

Kaari -peili on hienostunut ja kaunis sisustuspeili.
Peiliä valmistetaan kolmessa värissä;
mustana, valkoisena ja kauniin tumman tiilen sävyisenä.

Pala - leikkuulauta

Pala –leikkuulauta on massiivipuusta ja komposiitista valmistettu leikkuulauta. Pala –leikkuulauta on tuote jossa aistikas puu ja valkoinen komposiitti muodostavat todella kauniin kokonaisuuden.

Laine -tarjoilualusta

Laine -tarjoilualusta on haapapuusta valmistettu tarjoilu- ja säilytysalusta. Laine- tarjoilualusta tuo sisutukseesi pientä luksusta upean pintansa avulla. Laineen pintastruktuuri on saanut innoituksensa perinteisestä piilutustekniikasta. Kauniisti veistetty pinta tuo mieleen laineet ja aallokon, mistä tarjoilualusta on saanut nimensäkin.